Etusivu
Tapahtumat Yhteystiedot

Ravintola

Ravintola Katariinan Kartano on Marjoniemen pihapiirin päärakennus. Ravintolamme tarjoaa hyvää suomalaista ruokaa vierailijoilleen tilauksesta. Meillä voit ruokailla kesällä Ala Carte -listaltamme. Lisäksi meillä on tarjolla grilliruokaa. Tapahtumissa rantabaarissamme on avoinna ulkogrilli, jossa tarjoillaan paistettuja muikkuja, makkaraa ja muita grilliherkkuja.

Ryhmien ja juhlatilaisuuksien osalta neuvottelemme kanssanne aina ruokailukokonaisuuden yksilöllisten toiveiden mukaisesti.
Meillä järjestyy niin ruokailu noutopöydästä kuin ala carte- ja vatitarjoilu. 

Katariinan Kartano-ravintolassa on sisällä 82 asiakaspaikkaa. Kesäterassit mukaan lukien ravintolassa on 300 asiakaspaikkaa A-oikeuksin. Kaikki hotelli-ravintolan sisätilat ovat savuttomia. Katariinan Kartanon yläkerrasta löytyy kaksi hotellihuonetta sekä yksi junior sviitti.

Katariinan Kartanon aamupala tarjoillaan noutopöydästä sovitun ajankohdan mukaan.
 

Juhlat & tilaisuudet

Katariinan kartanossa on vietetty mm. häitä, sukujuhlia, syntymäpäiviä, kastejuhlia ja yritystilaisuuksia. Kun suunnittelet juhliasi ja haluat viehättävän ympäristön juhlaasi ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä tunnelmallinen juhla toiveittesi mukaan!

Morsiusparin majoittuminen Katariinan Kartanon sviitissä kuohuviiniaamiaisella.                
169€/vrk

Hääyö mökissä 25 tai 26 kuohuviiniaamiaisella.
195€/vrk

Kysy palveluistamme, kehitetään yhdessä sinulle paras ohjelmasisältö tilaisuuteesi!Marjoniemen lomakylä, Lomakyläntie 178, 86850 Hiidenniemi, Pyhäjärvi, Finland

www.marjoniemi.com