Etusivu Kartat Tapahtumat Yhteystiedot


Tulevia vuoden 2018 tapahtumia

Kesäkuussa 2018

-Marjoniemen Juhannus 22.-24.6.2018

Majoitusvaraukset: info@marjoniemi.com


Heinäkuussa 2018

-Kaikille Motoristeille Avoin Kansainvälinen 43. Kirjavankierros - Lämpimästi Tervetuloa Reiluun & Rentoon Motoristiporukkaan!

Open Meeting for All Bikers - International 43th Kirjavankierros Warmly Welcomes You into Fair & Fun Biker group!

http://www.kotinet.com/sevenflames/

Majoitusvaraukset: info@marjoniemi.com


-Marjoniemi Toimii Haapajärvellä pidettävän pesäpallon Naperoleirin majoittajana 24.7-28.7.2018.

https://www.pesis.fi/pesisnuoret/leirit/leiripaikkakunnat-ja-ajat/

Majoitusvaraukset: info@marjoniemi.com


-Vauxhall-Bedford autoharrastajat kokoontuvat Marjoniemessä

Majoitusvaraukset: info@marjoniemi.com


Elokuussa 2018

-Bridgen pelaajat kokoontuvat Marjoniemessä

Majoitusvaraukset: info@marjoniemi.com


-SM-kalastuskisat Pyhäjärvellä 11.-12.8.2018

Marjoniemi palvelee Pyhäjärven rannalla osallistujia ja majoittujia Pyhäjärven SM-kalastuskisojen ajan 11.-12.8.2018. http://www.lohjanjarvicup.com/?p=2020

Suomen Uistelutoimikunta on myöntänyt vuoden 2018 SM-kilpailut järjestettäväksi Vedenjakajan Vetouistelijat ry:lle. Kilpailut pidetään Oulun läänin Pyhäjärvellä 11-12.8.2018. Kilpailukeskus sijaitsee Pyhäjärven keskustan venesatamassa. Kilpailukalat hauki 60cm (x1), kuha 46cm (x4), ahven 25cm (x2), taimen ja järvilohi 51cm (x7, järvessä vain istutettua lohikalaa). Osallistujat vuoden 2018 SM-kilpailuihin karsitaan vuoden 2017 alueellisista cupeista sekä OPM-cupista.

Majoitusvaraukset: info@marjoniemi.com


Marjoniemi tunnetaan mm. 'puolimatkankrouvina' Helsingistä Lappiin ja Pohjois-Norjaan matkaaville.

Kevättalvella koet muuttolintujen paluun ja voit bongata lintujen soidinmenoja Pyhäjärven jäällä. Syksyisin koet muuttolintujen lähtörituaalit. SM- ja Suomen Cup-hiihtokisat ovat hiidetty usein lähettyvillä Honkavuoren upeassa hiihtokeskuksessa. Marjoniemi toimii kisojen aikana hiihtokansan majoittajana.

Marjoniemessä on juhlittu satoja juhlia, joista tyypillisimpiä ovat hääjuhlat. Marjoniemi on motoristiystävällisenä paikkana myös motoristihäiden viettopaikka. Juhlien lomassa myös kaikki muut majoittujat ovat aina lämpimästi tervetulleita alueelle.

Useat motoristikerhot ovat osoittaneet viimevuosina kiinnostustaan Marjoniemeä kohtaan kokoontumisajojen järjestämispaikkana. Toivotamme kaikki motoristiporukat lämpimästi tervetulleeksi suunnittelemaan onnistunutta tapahtumaa Marjoniemeen!

Marjoniemi järjesti 4. kertaa peräkkäin Kirjavankierros-motoristitapahtuman kesällä 2017. Marjoniemessä järjestettiin onnistuneesti myös 520 hengen Brittiralli-tapahtuma kesällä 2015.

Marjoniemessä on käytössä 3 anniskelualuetta, joissa on yhteensä yli 400 anniskelupaikkaa: Katariinan kartano, Kartanon terassi, Juhlateltta, Rantapaviljonkibaari & aurinkoterassi.

Syksyisin Marjoniemessä vierailee metsästys- ja työporukoita sekä syksyn matkailijoita. Marjoniemen tilalle kuuluu yksi hirvilupapaikka sekä kaksi lintulupapaikkaa. Kohti joulua Marjoniemessä vietätään aktiivista pikkujoulukautta.

Meillä on vieraillut 50-toimintavuoden aikana matkailijoita ympäri maailmaa. Kansainväliset turistit tulevat pääosin Euroopasta. Myös muista maanosista on käynyt tyytyväisiä matkailijoita vuosittain koko 50-toimintavuoden ajan.


Juhlat & tilaisuudet

Katariinan Kartano ympäristöineen muodostaa erinomaiset puitteet järjestää erilaisia juhlia ja tilaisuuksia. Marjoniemen Katariinan Kartano on juhlatalo, jossa on järjestetty satoja tilaisuuksia vuodesta 1999.

Katso lisätietoa Ravintola & Juhlat -sivuiltamme


Pyhäjärven Marjoniemi on noussut motoristien suosioon kauniin hyvin hoidetun järviluonnon, toimivien ja monipuolisten palvelujen sekä hyvän sijainnin ansiosta E75-tien varrella. 
 
Marjoniemen lomakylä tarjoaa mökki- ja hotellimajoituksen lisäksi suuret nurmikentät camping- ja harrastuskäyttöön. Katariinan Kartanon ravintola tarjoaa noin 100 ravintolapaikkaa sisätiloissa ja jopa 300 ravintolapaikkaa terasseillaan.


Marjoniemen lomakylä, Lomakyläntie 178, 86850 Hiidenniemi, Pyhäjärvi, Finland

www.marjoniemi.com