Majoitus- ja ravintolapalvelut
040 522 1190

Leirintäalue suljettu talveksi

Marjoniemi Camping Oy

Avaa

Lomakylän aktiviteetit ja palvelut

Marjoniemi Campingin ranta-alue tarjoaa korkealaatuiset puitteet majoittua ja viihtyä niin leirintäalueella kuin A-oikeuksin varustetussa kartanohotellissakin.

Kartano

Kartano on Marjoniemen pihapiirin päärakennus, josta löytyy huoneiden lisäksi A-oikeuksin varustettu ravintola. Ryhmien ja juhlatilaisuuksien osalta neuvottelemme kanssanne aina ruokailukokonaisuuden yksilöllisten toiveiden mukaisesti.

Leirintä- ja mökkialueella:
Vesipiste, 50 sähköpaikkaa karavaanareille, campingkeittiö, grillikatoksia, wc, suihku, pesutila, vuokrattavat rantasaunat ja savusauna, uimaranta, leikkipaikka, vuokrattavia veneitä, SUP-lautoja ja polkuvene, frisbeegolfrata.

Päärakennuksessa:
Kartanohuoneet ja sviitti, maisemaravintola A-oikeuksilla, kioski, mietojen alkoholijuomien ulosmyynti, katettu terassi, ilmainen wifi

Kartanon kioski

Osta jäätelö, limsaa tai karkkia kartanolta, auki lomakaudella joka päivä klo 9-22/23!

Syö ja juo hyvin

A-oikeuksin varustetusta à la carte ravintolasta nautit paikallista luomuruokaa ja maankuulut burgerit! Katetut kesäterassit ml. ravintolapaikkoja on yli 300.

Rantasavusauna

Kesällä 2018 valmistunut rantasavusauna tarjoaa  miellyttävät perinnelöylyt. Anna kehon ja mielen raueta ja nauti löylyn lämmöstä upean Pyhäjärven rannalla!

Rantasaunat

Puulämmitteinen hirsinen rantasauna, jossa tilava pukuhuone, terassi + tasaisesti syvenevä hiekkapohjainen saunojille tarkoitettu uimaranta.

Grillikatokset ja -kota

Kaksi grillikatosta, neljä grillipaikkaa ja vuokrattavana grillikota. Tapahtumissa käytössä myös rantabaari, jossa tarjoillaan lohilammen lohta, paistettuja muikkuja, makkaraa ja muita grilliherkkuja.

Uimaranta ja leikkipaikka

Turvallinen ja tasaisesti syvenevä uimaranta on lasten suosikki. Alueelta löytyy lisäksi leikkipaikkoja sekä kaksi jättitrampoliinia suojilla.

Vesille tai metsään

Kalaisasta Pyhäjärvestä voit saada mm. ahventa, taimenta, muikkua, siikaa, haukea, madetta ja kuhaa.
Marjoniemen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös loistavat marjastus, sienestys- ja metsästysmaat. Vuokrattavana vene, polkuvene ja SUP-lautoja.

Kentät ja lähimaasto

Leirintäalueella on Beachvolley-kenttä sekä useita hehtaareja hyvinhoidettuja nurmikenttiä peleihin & leikkeihin. Lähitiet sekä maastot tarjoavat hyvät mahdollisuudet patikointiin ja pyöräilyyn.

Kartanossa ravintola ja huoneita

Rantabaari tapahtumien keskuksena

Urheilutapahtumat kartanon jättiscreeniltä