Suljettu talveksi
040 522 1190

Marjoniemi Camping Oy

Avaa

Lomakylän aktiviteetit ja palvelut

Marjoniemi Campingin ranta-alue tarjoaa korkealaatuiset puitteet majoittua ja viihtyä niin leirintäalueella kuin A-oikeuksin varustetussa kartanohotellissakin.

Kartano

Kartano on Marjoniemen pihapiirin päärakennus, josta löytyy vastaanoton ja  kartanohuoneiden lisäksi A-oikeuksin varustettu maisemaravintola, kioski, terassi ja ilmainen wifi.

Leirintä- ja mökkialueella:
Vesipiste, 50 sähköpaikkaa karavaanareille, campingkeittiö, grillipaikkoja, wc, suihku, pesutila, vuokrattavat rantasaunat ja savusauna, uimaranta, leikkipaikka, vuokrattavia veneitä, SUP-lautoja ja polkuvene, frisbeegolfkoreja.

 

Kartanon kioski

Osta jäätelöä, limsaa, karkkia tai sipsejä kartanolta, auki lomakaudella joka päivä klo 9-22/23! Myös mietojen alkoholijuomien ulosmyynti.

Syö ja juo hyvin

A-oikeuksin varustetusta à la carte ravintolasta nautit paikallista luomuruokaa ja maankuulut burgerit!

Rantasavusauna

Kesällä 2018 valmistunut rantasavusauna tarjoaa  miellyttävät perinnelöylyt. Anna kehon ja mielen raueta ja nauti löylyn lämmöstä upean Pyhäjärven rannalla!

Rantasaunat

Puulämmitteinen hirsinen rantasauna, jossa pukuhuone, terassi + tasaisesti syvenevä hiekkapohjainen saunojille tarkoitettu uimaranta.

Grillipaikat

Grillikatos, kaksi grillipaikkaa ja vuokrattavana grillikota. Tapahtumissa käytössä myös rantabaari, jossa tarjoillaan Pyhäjärven paistettuja muikkuja.

Uimaranta ja leikkipaikka

Turvallinen ja tasaisesti syvenevä uimaranta on lasten suosikki. Alueelta löytyy lisäksi leikkipaikkoja sekä jättitrampoliini.

Vesille tai metsään

Kalaisasta Pyhäjärvestä voit saada mm. ahventa, taimenta, muikkua, siikaa, haukea, madetta ja kuhaa.
Marjoniemen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös loistavat marjastus, sienestys- ja metsästysmaat. Vuokrattavana veneitä, polkuvene ja SUP-lautoja.

Kentät ja lähimaasto

Leirintäalueella on jalkapallomaalit, frisbeegolfkoreja ja useita hehtaareja hyvin hoidettuja nurmikenttiä peleihin & leikkeihin. Lähitiet sekä maastot tarjoavat hyvät mahdollisuudet patikointiin ja pyöräilyyn.

Savusauna
Baari
Aamiaisbuffet
Lapinkota
Lapinkota sisältä
Pihapiiri, lasten leikkipaikka
Lasten leikkipaikka
Reception Bar
Sup-lautojen vuokrausta
Savusaunan ja rantasaunan maisemaa

Kartanossa ravintola ja huoneita

Rantabaari tapahtumien keskuksena

Urheilutapahtumat kartanon jättiscreeniltä